Kraalplint kopen

Bent u op zoek naar een plint als elegante toevoeging aan uw interieur? RoyalPlint biedt een ruim assortiment aan kraalplinten die precies de sfeer in huis creëren waar u naar op zoek bent. Bekijk nu onze collectie!

Kraalplint kopen
plinten kopen
Aanbieding

ECO hardhouten plinten

ECO hardhouten gladde plinten 9 mm

9,17 7,80 per stuk (incl BTW)
7,95 per stuk (incl. BTW)
Aanbieding

ECO hardhouten plinten

ECO hardhouten gladde plinten 12 mm

Vanaf 10,89 Vanaf 9,25 per stuk (incl. BTW)

ECO hardhouten plinten

ECO eindstukjes

2,35 per stuk (incl. BTW)

MDF plinten

MDF eindstukjes

2,35 per stuk (incl. BTW)

MDF plinten

MDF Sierplinten

Vanaf 16,39 per stuk (incl. BTW)

MDF plinten

MDF Overzetplint

Vanaf 15,18 per stuk (incl. BTW)

MDF plinten

MDF Monumentplinten

Vanaf 16,39 per stuk (incl. BTW)

Wat is een kraalplint?

Een plint met kraal bevat een subtiele kraalvormige ronding aan de bovenzijde van de plint. Door deze ronding geeft u een elegante touch aan uw huis. De plinten met kraal passen in verschillende soorten interieur. Daarnaast hebben ze een lange levensduur door de vochtwerende eigenschappen van MDF. Bij Royalplint kunt u kiezen voor een direct afgelakte kraalplint MDF of een 2x wit gegrond. Daarnaast hebben we een groot assortiment met verschillende afmetingen. Zo kunt u precies de juiste plint vinden die bij uw woning past..

Kleuren en afwerkingen kraalplinten

Onze kraalplinten MDF zijn altijd 2x gegrond. Hierdoor hebben ze standaard een witte kleur. De kleur van de plinten kunt u gemakkelijk zelf aanpassen. Let op welke verf u koopt, zodat de verf tijdens het aanbrengen niet afstoot. Wanneer u de plinten in de juiste kleur heeft geverfd, geven ze uw woning een chique afwerking. Zo komt de vloer beter naar voren en lijkt de kamer optisch groter. Meer vragen over het verven van plinten? Neem gerust contact op met één van onze specialisten.

Passend in elk interieur

Het maakt niet uit of u een klassiek, modern of landelijk interieur heeft, de MDF kraalplinten zijn geschikt voor elk huis. Dit geldt ook voor alle soorten vloeren. Onze klanten hebben bijvoorbeeld deze plinten gecombineerd met een visgraat of Hongaarse punt. Neem een kijkje in onze collectie om te kijken welke plint het beste bij uw huis past.

Over RoyalPlint

RoyalPlint is al bijna 15 jaar dé specialist in plinten. Door onze hoge kwaliteit en snelle levering hebben we vele huizen vormgegeven met onze plinten. Bent u van plan om kraalplinten te kopen, maar heeft u nog een paar vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Onze adresgegevens:

Royalplint
Mgr. van de Venstraat 25
5482 EK Schijndel
Nederland

Opmerkingen
Bezoek en afhalen op afspraak

 


Telefoon:
+31 (0)40 295 46 61
Email: info@royalplint.nl

KvK nr.: 17180087
BTW nr.: NL002225946B66
IBAN nr.: NL70 RABO 0384 3850 60