Sierlijsten kopen

Wilt u sierlijsten kopen voor uw huis? RoyalPlint heeft een ruime collectie aan sierlijsten. Vroeger hadden deze lijsten een daadwerkelijke functie, maar vandaag de dag zijn ze puur voor decoratie. Een sierlijst kan voor een hele andere sfeer zorgen in huis. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een lijst die uw huis een moderne afwerking of juist een klassieke uitstraling geeft. RoyalPlint heeft een wandlijst passend bij elke persoonlijke stijl.

Sierlijsten kopen
plinten kopen

MDF sier- en plafondlijsten

MDF Sierlijst 22

Vanaf 16,12 per stuk (incl. BTW)

MDF sier- en plafondlijsten

MDF plafondlijst 16 x 115 mm

Vanaf 13,73 per stuk (incl. BTW)

MDF sier- en plafondlijsten

MDF plafondlijst 12 x 77 mm

Vanaf 8,53 per stuk (incl. BTW)

MDF sier- en plafondlijsten

MDF sierlijst 20

Vanaf 20,40 per stuk (incl. BTW)

MDF sier- en plafondlijsten

MDF sierlijst 18

Vanaf 15,50 per stuk (incl. BTW)

Bevestigingsmaterialen

High Tack plintenlijm

7,95 per stuk (incl. BTW)

MDF sier- en plafondlijsten

MDF sierlijst 24

Vanaf 30,06 per stuk (incl. BTW)

Wat zijn sierlijsten?

Sierlijsten of plafondlijsten zijn plinten die u op uw plafond kunt aanbrengen. Deze lijsten worden gebruikt om het huis te decoreren en netjes af te werken. Ze geven een luxe uitstraling en kunnen daarnaast ook dienen als lambriseringslijst. Hierdoor krijgt u een mooie scheiding tussen een wand die bijvoorbeeld deels geschilderd en deels behangen is.

Welke sierlijst kies ik?

Bij RoyalPlint bieden we een groot assortiment met verschillende stijlen, materialen en formaten. Zo hebben we houten sierlijsten, maar ook MDF sierlijsten. Hierdoor kunt u precies de juiste lijst vinden die bij uw persoonlijke voorkeuren past. Wilt u weten welk formaat het beste in uw huis past? Neem dan contact met ons op en onze experts helpen u verder.

Verschillende soorten stijlen

De wandlijsten kunnen door het gehele huis worden doorgevoerd en kunnen worden gezien als decoratie voor uw huis. Kiest u voor een strakkere lijst? Dan geeft u een moderne touch aan uw huis. Wilt u uw huis liever een klassieke uitstraling geven? Dan kan u kiezen voor een klassieke lijst die u doet denken aan de Baroktijd. Beide soorten geven uw huis een luxueuze en nette uitstraling. Daarnaast kunt u de lijsten ook gebruiken op een wand om meer diepte te creëren. Sierlijsten voor uw muur geven niet alleen diepte maar ook een fraaie sfeer. Wanneer u sierlijsten in de slaapkamer en woonkamer hebt, creëert u een geheel in uw huis. Benieuwd naar welke stijlen wij aanbieden? Bekijk ons ruime assortiment.

Hoeveel kosten sierlijsten?

Onze kaderlijsten variëren in prijs vanwege de verschillende formaten en materialen. Door de grote variatie in prijs kunt u een sierlijst voor uw wand vinden die binnen uw prijsklasse valt.

Montage

Om de kaderlijsten op de juiste manier te kunnen monteren dient u ze eerst in de goede maat zagen. Gebruik voor het zagen een hoge verstekbak of een afkortzaagmachine (neem de veiligheidsvoorschriften voor alle zaagmethoden in acht). Na het op maat zagen kunt u de plinten vastlijmen op het plafond.

Welke lijm gebruik ik voor sierlijsten?

De makkelijkste en de beste manier om een lijst te monteren is om ze te verlijmen. Hiervoor heeft u een montagekit met een hoge aanvangskleefkracht nodig. Denk hier bijvoorbeeld aan onze High Tack lijm. Doordat er minder water in deze lijm is toegevoegd heeft hij een hoge aanvangskleefkracht en bent u ervan verzekerd dat de lijsten op zijn plek blijven hangen. De kit moet op kamertemperatuur zijn voor gebruik. Breng de lijm aan op de lijst en druk ze tegen de gewenste plek op het plafond. Klik hier om de High Tack lijm te bekijken.

Over RoyalPlint

Bent u op zoek naar sierlijsten voor uw slaapkamer of woonkamer? RoyalPlint heeft een ruime collectie aan plinten en lijsten van de beste kwaliteit. Daarnaast hebben de producten duurzame en ecologische eigenschappen. Wij zijn al 15 jaar ‘the finishing touch’ voor uw interieur. Met snelle levering op datum naar keuze proberen wij u van begin tot eind als koning te laten voelen. Vragen over sierlijsten kopen of een ander product van RoyalPlint? Neem dan gerust contact met ons op.

mdf eco hardhouten plinten kopen

Onze adresgegevens:

Royalplint
Mgr. van de Venstraat 25
5482 EK Schijndel
Nederland

Opmerkingen
Bezoek en afhalen op afspraak

 


Telefoon:
+31 (0)40 295 46 61
Email: info@royalplint.nl

KvK nr.: 17180087
BTW nr.: NL002225946B66
IBAN nr.: NL70 RABO 0384 3850 60