Over ons

Royalplint is een modern bedrijf dat al bijna 15 jaar gespecialiseerd is in MDF plinten en architraven en ook een ruim assortiment in ECO-hardhout kan aanbieden. Oorspronkelijk ontstaan omdat er veel vraag kwam vanuit de professionele markt (parketteurs, bouwbedrijven, architecten etc.) om een randafwerking aan te kunnen bieden, die verder ging dan de standaard houten afdeklijsten en plinten die destijds verkrijgbaar waren. In die behoefte is Royalplint gaan voorzien. Allereerst voor de zakelijke markt, maar later ook beschikbaar voor u als particulier.

Inmiddels hebben we een totaal assortiment waarbinnen u een tot een prima keuze kunt komen om de perfecte afwerking van uw interieur te realiseren. Waar u ook voor kiest, het resultaat is altijd een verfraaiing van uw leefruimte.

De wit gegronde producten zijn uit voorraad leverbaar en worden binnen 5 werkdagen bezorgd. Indien u afgelakte producten besteld, kan de levertijd oplopen tot ca 20 werkdagen. Na ontvangst van uw bestelling nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op om een bezorgdatum af te spreken.